Teknoloji

Nisan ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları: 2023 – #2

 
Nisan ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları listemize devam ediyoruz. İlk listeye erişmek için:
 
– Nisan ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları: 2023 – 1 numara
 
Nisan ayının diğer haftalarında çıkacak oyunların listesi hazırlanıyor.
 
– Dice Kingdoms (3 Nisan: tam sürüm, şehir kurma, sıra tabanlı, strateji)
 
 
 
Fivemid Studio tarafından geliştirilen ve ekip tarafından yayınlanan şehir kurma, sıra tabanlı strateji oyunu Dice Kingdoms, 3 Nisan’da oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Taşınabilir oyunlardan aşina olduğumuz bizleri ağırlayacak. Oyunda büyük bir şehir kurmaya, bu şehri geliştirmeye ve diğer düşmanlara karşı savunmaya çalışacağız. Oyunda online çok oyunculu bir yapı benimsenmiş ve bu yapı ile birlikte birçok şehre saldırı planlayabileceğiz ve bu şehirlerden gelecek saldırılara karşı kendimizi koruyabileceğiz.
 
Oyun, Lords Mobile ve Clash of Clans gibi yapımlardan ilham almış gibi görünüyor. PC versiyonu olacağını varsaydığımız bu yapımda yine şehrimize sahip çıkmak için birçok detay bizleri bekliyor olacak. Oyunda neleri inşa edeceğimize ve neler yapabileceğimize tamamen biz karar vereceğiz ve stratejik planların önceliğini biz belirleyeceğiz. Oyunda yeniden savunma kuleleri inşa edebileceğiz, kendi üretimimizi yapabileceğiz ve karargahımızı daha da genişletebileceğiz. Oyunda denizle kaplı bir adada olacağız. Bu adayı genişleterek daha fazla bölge açabileceğiz ve diğer bölgelerle hem ticari hem de ikili ilişkilere girebileceğiz.
 
 
 
Oyunda kaynak toplamak ve üretmek çok değerli olacak. Çünkü bu kaynaklar ve üretim kalemleri ile şehrimizi kalkındırıp büyütebileceğiz. Bu konuda ne kadar verimli üretim yaparsak o kadar hızlı yükselebileceğiz. Oyunda diğer şehir kurma ve simülasyon oyunlarından aşina olduğumuz çeşitli doğal afet mekanikleri olacak. Bu doğal afetlerle birlikte bir yandan şehrimizin yanmasını ve batmasını seyredebileceğiz, sonra da onarımlara başlayabileceğiz. Oyunda asıl amacımız yeniden zafer elde etmek olacak ve bu zaferi elde etmek için şehrimizi büyüteceğiz ve kendi topraklarımızı akınlara karşı korumaya çalışacağız.
 
Her zamanki adından da anlaşılacağı gibi, oyun bir zar atma mekaniğine sahip olacak. Bu zar atma mekaniği ile çeşitli kaynakları toplayabileceğiz ve bu kaynaklarla kendimizi daha hızlı ve verimli bir şekilde büyütmeye çalışacağız. Oyunda bir yandan şehrimizi büyütmeye çalışırken diğer yandan başka bölgelere savrulmaya ve medeniyetlerin ortasında bir kültür etkileşimi içinde olmaya çalışacağız. Oyunda savunma kuleleri ve savunma sistemleri inşa edeceğiz ve bu savunma sistemleri ile birlikte diğer oyunculara karşı kendimizi koruyabileceğiz.
 
 
 
Oyunda küçük adacıklar olacak ve bu adacıkların her birinin farklı bir oyuncusu olacak. Yukarıda da belirttiğim gibi online çok oyunculu bir yapı bizleri bekliyor olacak. Bu yapımda diğer oyuncularla birlikte klasik internet tabanlı strateji oyunlarında olduğu gibi kendimizi savunabileceğiz ve buradaki diğer adaları istila etmeye teşebbüs edebileceğiz. Oyunda rekabet edebileceğimiz birçok oyuncu ve bölge olacak ve bu bölgeleri ele geçirip onlara karşı kendimizi savunmak bizim işimiz olacak.
 
Oyunda aksiyon mekaniğinin tam ortasında sıra tabanlı strateji unsurları bizleri bekliyor olacak. Şans faktörleri, fetih faktörleri ve diğer eşyalar oyunda çok değerli olacak. İçinde bulunduğumuz durum, bulunduğumuz konum ve şehrimizin yapısı stratejik planların ön saflarında yer alacak ve buna göre hareket etmek zorunda kalacağız.
 
Ne yapacağımızın ve nasıl bir yapı yapacağımızın tamamen bize bağlı olduğu bu strateji şehir kurma oyununda öncelikli ihtiyaçları kendimiz belirleyeceğiz, şehrimizi bu ihtiyaçlar doğrultusunda büyütmeye çalışacağız ve bu şekilde daha da genişlemeye başlayacağız. Oyunda hem nüfusumuzu hem de üretim limitimizi yükseltebileceğiz. Ne kadar çok üretim hattımız ve kaynağımız olursa o kadar çok yapı inşa edebileceğiz ve kısa sürede büyük bir medeniyet haline geleceğiz. Oyundaki diğer oyunculara karşı hızla gelişmeye çalışırken onlardan gelecek kontra ataklara karşı kendimizi savunmamız gerekecek.
 
 
 
Adından da anlaşılacağı gibi ve yukarıda da belirttiğim gibi oyunda bir zar atma mekaniği olacak. Bu zar atma mekaniği tamamen kaynak toplamaya dayalıdır. Yani zar atarak çeşitli kaynaklar elde edebileceğiz ve kurduğumuz şehri büyütebileceğiz. Oyunda daha fazla zar atabilmek için çeşitli evler ve yapılar inşa edilecek ve bu zarların içerisinde en çok ihtiyacımız olan eşyaları karşılayabileceğiz. Oyunda yine felaket riskleri olacak. Bu afet risklerine karşı şehrimizi en iyi şekilde savunmaya çalışacağız ve kaynakları en verimli şekilde harcamaya başlayacağız.
 
Oyunda şehrimizi büyütmeye çalışırken bir yandan da diğer oyunculara karşı aksiyon ve savaş içerisine gireceğiz. Oyunda kendi ordularımızı ve askerlerimizi üretebileceğiz ve bu askerler ile birlikte başkalarının karargâhlarına ve bölgelerine baskın yapabileceğiz. Saldırılardan sonra galip gelirsek çeşitli kaynaklar elde edebileceğiz ve bu bölgeyi ele geçirme hakkımız olacak.
 
 
 
Oyundaki bu sıra tabanlı strateji üretiminde öncelikle hedefleri seçeceğiz ve askerler bu hedefler doğrultusunda otomatik olarak bu yapılara saldırmaya başlayacak. Oyundaki bu yapı tamamen otomatik olacak ve savaşlar bizim seçimlerimizle otomatik olarak sona erecek. Oyunda stratejik binaları yağmalamak çok değerli olacak. Bu nedenle, bunları belirlememiz gerekecek.
 
Oyunda sıradan askerlerin savaşı dışında kullanabileceğimiz çeşitli özel güçler olacak. Bu özel güçlerin ortasında çeşitli dalgalar fırlatabileceğiz, yukarıdan bir göktaşı fırlatabileceğiz ve daha fazlasını yapabileceğiz. Oyunda bu tarz özel eşya ve objeler olacağı için bir savaşı kazanmak ve bu savaştan galip çıkmak için de bu özel eşya ve özel güçleri kullanmamız gerekecek.
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda toplarsam bir çok detay bizleri bekliyor olacak. Oyun, sıra tabanlı strateji mekaniğinin yanı sıra şehir kurma ve simülasyon öğelerini içerecek. Bu unsurların harmanlandığı üretimde kendi şehrimizi ve medeniyetimizi kurmaya ve büyütmeye çalışacağız. Kurduğumuz bu şehir ile hem nüfusumuzu artıracağız hem de çeşitli askerler basabileceğiz. Bu askerler ve kule savunmaları ile birlikte kendi şehrimizi ve bölgemizi savunup üzerinde bulunduğumuz bu adayı kuşatabileceğiz. Oyunda diğer oyunculara karşı kendimizi savunmak için bir çok raidlere çıkabileceğiz ve bu saldırılar ile birlikte çeşitli kaynakları toplayabileceğiz.
 
 
 
Oyunda yeniden kaynak toplamak için zar mekaniği sistemini kullanabileceğiz. Ne kadar çok zar toplarsak, o kadar çok kaynağımız olur. Oyunda zar atmak için çeşitli binalar ve yapılar inşa etmemiz gerekecek. Ne kadar çok bina ve yapıya sahip olursak, o kadar çok zar atabiliriz. Bu zarlarla hem üretim limitimize hem de kaynaklarımıza sahip olacağız.
 
 
 
Mobil oyunlara örnek olacak bu yapım, 3 Nisan’da erken erişim versiyonu olarak PC platformuna geliyor. Erken erişim versiyonu boyunca oyuncuların geri bildirimlerinin dikkate alınacağı ve yeniliklerin tanıtılacağı söyleniyor. ve hatalar bu süreçte düzeltilecektir. Erken erişim sürümünün ne kadar süreceği kesin değil, yani en azından 6 aylık bir süreç bekliyor olacağız. Oyunun şu anda Steam’de bir demo sürümü var. Bu demo versiyonu sayesinde oyunun bir kısmını deneyebilir ve temel mekaniklerini öğrenebilirsiniz.
 
– Supplice (6 Nisan: retro, atıcı, aksiyon)
 
 
Mekworx tarafından geliştirilen ve Hyperstrange tarafından yayınlanan bir retro nişancı aksiyon oyunu olan Supplice, 6 Nisan’da geliyor. Bu yapımın retro şekli eski Doom ilhamlarını içeriyor. Oyunda birinci şahıs kamera bakış açısı bulunuyor ve bu kamera bakış açısı ile karşımıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda farklı bölgeler bulunuyor ve bu bölgelerin ortasında geçiş yapabiliyorsunuz, biz bu bölgeleri düşmanlardan temizlemeye çalışıyoruz. Oyunda yine seçebileceğimiz farklı silahlar, kullanabileceğimiz farklı türde nesneler ve daha fazlası bulunuyor.
 
90’ların FPS tarzını benimseyen ve bizlere retro esintili bir şekil sunmayı amaçlayan bu yapım, yukarıda da bahsettiğim gibi Doom esintileri taşıyor. Bu ilhamların dahil edilmesinin nedeni, Doom modlama topluluğundan ilham almalarıdır. Bu topluluktan ilham aldığı için bu ilhamların modüllerini görebiliriz. Oyundaki silahların yapısından animasyonlara ve daha fazlasına kadar benzerlikler olduğunu oradan görebiliriz. Bu nedenle iki oyunun temelde birbirine benzediği gerçeğini tartışmamıza gerek yok. Fragmanları veya oynanış görüntülerini izlediğimizde doğrudan gözümüze bu çarpıyor.
 
 
Oyun, hızlı tempolu aksiyon sekansları, alev makineleri ve daha fazlasını içerir. Oyunda farklı düşmanlarla karşılaşıyoruz ve bu düşman türleri değişkenlik gösteriyor. Düşmanları yenmek için sahip olduğumuz silahları ele alıyoruz ve bu silahları her zaman ateşleyebiliyoruz. Oyunda eski retro tarzda yeniden efektler çıkıyor ve biz de bu tarz ile birlikte oyunda ilerlemeye ve bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Oyunda farklı bölümlere ilerleyebilirsiniz ve bu bölgelerin her birinin yapısı birbirinden farklıdır. Bu alanlar çoğunlukla koridor şeklindedir.
Koridor formuyla ön plana çıkan bu oyunda bu koridorları temizlemeye çalışıyor ve önümüze doğru koşan düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Shooter aksiyon oyununda hızlı bir aksiyon deneyimi bizleri bekliyor olacak. Bu yapımda bir mühendisin gözetiminde olacağız ama bir gizemi ve olayı ortaya çıkarmaya çalışacağız. Oyunda bilimkurgu teması bizlere sunuluyor ve bu sebeple oyun içerisinde yine bir anormallik konuşma konusu oluyor.
 
 
İçinde bulunduğumuz bu oyunda farklı boyutlar bulunuyor ve bu boyutlar arasında geçiş yapıp çeşitli kolonileri kurtarmak için adımlar atabiliyoruz. Oyunda kolonilerin ortasında hayatta kalan tek kişi biziz ve bizden başka hayatta kalan sadece birkaç kişi var. Yolumuza devam edebilmek için bu güçlü yolda ilerlemeye çalışıyor ve yolumuzu açmaya çalışıyoruz. Oyunda farklı düşman türleri bulunuyor ve bu düşman türlerinin her birinin kendine has yapısı ve hareket kabiliyeti bulunuyor. Animasyonları ve türleri farklı olan düşmanlar bize doğru koşabilir, üzerimize bir şeyler fırlatabilir ve daha fazlasını yapabilir. Oyunda onları yenmek için elimizdeki silahları ve çevre öğelerini elbette kullanabiliriz.
Boyutların ortasında bir yapının olduğu ve farklı boyutlar arasında geçiş yapabileceğiniz bu yapımda büyük bir istila başlıyor. Bu işgalden tek kurtulanlar olarak ilerlemeye çalışıyoruz. Bu yapının içinde genç bir mühendisi gözetliyor ve ortamın patlamasına, çatlamasına izin veriyoruz. Oyunda elimizdeki silahla birlikte çevreyi yakıp yok edebileceğiz ve ortalığı kan gölüne çevirebileceğiz. Bundan dolayı oyunda hem hızlı aksiyon hem de yırtıcı içerikler bizleri bekliyor olacak.
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda koridor tarzı yapılar bizleri bekliyor. Çoğunlukla düz bir koridorda hareket eder ve bu koridorlar bazen genişler veya daralır. Bu koridorlarda karşımıza çeşitli düşmanlar çıkıyor ve üzerimize doğru koşan gerçek düşmanları yenmeye çalışıyoruz. Oyunda renkli bir tarz benimsenmiş ve bunu retro esintili bu oyunda da görebiliyoruz. Oyunda hem çevresel faktörler, hem animasyonlar hem de oynanış ögeleri 90’lı yıllardan ilham alan bir yapı ile karşımıza çıkıyor.
Oyunda kullanabileceğimiz çeşitli silahlar ve eşyalar bulunuyor. Bu silah ve eşyalarla birlikte düşmanlara karşı daha hızlı ve etkili olabiliyoruz. Oyunda yeniden kullanabileceğimiz onlarca silah ve kullanabileceğimiz onlarca öğle yemeği var. Bu eşyaların ortasında yine güçlendirmeler, atılacak eşyalar ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda kullanabileceğimiz çeşitli silahlar arasında alev makineleri, makineli tüfekler, pompalı tüfekler ve daha fazlası yer alıyor. Kullanımları tamamen bize bağlıdır. Tabii tüm bunların arka planında da çeşitli müzikler var. Bu müziklerle birlikte oyundaki hızlı aksiyona dalıyoruz ve daha da yeterli bir deneyim kazanmaya başlıyoruz. Oyunda bulunan bu müzikler sayesinde kendimizi oyuna daha iyi adapte edebiliyor ve oyuna hızlı bir şekilde dalabiliyoruz.
 
 
Oyunda karşı çıkmanız ve onlara teslim olmamanız gereken çeşitli düşman türleri var. Düşmanların ortasında canavarlar, yaratıklar ve ruhani unsurlar bulunuyor. Onları yenmek için sahip olduğumuz silahları ve eşyaları ele almamız olağandır. Bu oyunda ayrıca çeşitli güçlendirmeler ve araçlar da kullanabiliyorsunuz ve bunları doğru zamanda ve doğru yerde kullanmamız gerekiyor. Oyunda yine bilimkurgu teması karşımıza çıkıyor ve farklı bölgelere gerçek bir adım atabiliyoruz. Oyunda ormanlık alanlardan laboratuvarlara, istasyonlardan farklı bölgelere kadar birçok farklı alana doğru ilerliyor ve bu alanları keşfetmeye başlıyoruz. Oyunda sağdan ve soldan düşmanlar bir anda gelebilir, düşmanlar gelirken kendimize çok dikkat etmeli ve onlara karşı koymalıyız.
Doom mod topluluğundan ilham alan bu yapımda hızlı aksiyon bizleri bekliyor. Oyunda yine Doom esintileri çok fazla. Bu nedenle, iki oyun arasındaki benzerlik ve farklılıklara elbette kendiniz karar verebilir ve farklılıkları ortaya çıkarabilirsiniz.
 
 
Oyunda yukarıda da belirttiğim gibi farklı bölgelere ilerleyip bu bölgeleri keşfedebiliyoruz. Oyunun ortasında çeşitli düşman türleri vardır. Örneğin bir yere taşındığımızda yukarıdan bize bir şeyler fırlatan yaratıkları görebiliriz ya da sağdan sola doğru bize doğru koşan gerçek düşmanları yenmeye çalışabiliriz. Oyunda farklı tarzlardaki düşmanlarla her zaman sınırda kalabiliyoruz.
 
Oyunda yine farklı alanlara ilerleyebiliyoruz ve bu alanlarla kendimizi farklı bir yerdeymiş gibi hissedebiliyoruz. Örneğin bir yerde ormandayken diğer yandan bir laboratuvara girebiliyoruz ve ortamın ve havanın değiştiğini görebiliyoruz.
Oyunda yine toplayabileceğimiz çeşitli eşyalar bulunuyor bunların arasında sağlık paketleri, cephane ve daha fazlası bulunuyor. Oyunda canımızı doldurmak ve ölmemek için bu cam paketleri toplamamız ve düşmanların atışlarından kaçınmamız adettendir.
 
 
6 Nisan’da erken erişim olarak çıkacak olan bu ürünü denemenizi tavsiye ederim. 90’lardan ilham alan bu klasik FPS nişancı oyunu, Doom tarzı bir yapıya sahiptir. Ayrıca oyunun Steam sayfası şu anda açık ve istek listenize ekleyebilirsiniz. İstek listenize ekler eklemez, çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Ayrıca tam sürümün ne zaman çıkacağı da bilinmiyor.
 
– EA SPORTS PGA TURU (7 Nisan: golf, spor, simülasyon, macera)
 
 
Electronic Arts – Tiburon tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan golf, spor, simülasyon, macera oyunu EA SPORTS PGA TOUR 7 Nisan’da geliyor. Simülasyon öğeleri içeren bu golf oyununda canımızın istediğini yapmaya, gerçek bir golf deneyimi elde etmeye ve üst düzey bir oyun deneyimi yaşamaya çalışacağız. Oyunda hedeflenen yapı: En gerçekçi golf deneyimi bize sunulursa ve bu bağlamda kapsamlı içerik tarafımıza aktarılır.
Bu golf oyununda birçok aktivite olacak ve bu aktiviteler kapsamında çeşitli maçlara katılabileceğiz. Bu maçlarda rakip golfçüleri yenmeye ve topu en iyi şekilde deliğe sokmaya çalışacağız. Oyunda ayrıca golf oyununda şutların çok değerli olduğunu ve bu şutların deliğe çok yakın olması gerektiğini de biliyorsunuz. Yaklaştıkça daha fazla puan kazanıyor ve topun deliğe çarpması o kadar kolay olabiliyor.
 
 
Oyunda yine çeşitli maçlara katılabiliyoruz, bu maçlarda galip gelmeye başlıyoruz ve bu galibiyetler ile çeşitli ödüller alabiliyoruz. Yine oyunda özelleştirebileceğimiz çeşitli mekanikler var. Bu mekanikler sayesinde karakterimizi, topumuzu ve diğer eşyalarımızı özelleştirebiliyor, kendimize göre tasarlayıp şekillendirebiliyoruz. Oyunda bir yanda rol yapma ögeleri, diğer yanda simülasyon ögeleri bulunuyor. Rol yapma ögeleri yukarıda da belirttiğim gibi özelleştirme seçenekleriyle geliyor ve özelleştirmeleri istediğimiz biçimde ve çeşitli şekillerde yapabiliyoruz.
Oyunda yine farklı golf alanları bulunmuyor ve bu golf alanlarının her biri farklı zorluk ve barınma temalarına sahip. Oyunda kendimizi sürekli yeşil alanlarda bulabiliyoruz ve etrafta seyirciler olduğunu görebiliyoruz. Çevremin bu kadar güzel resmedilmiş olması ve kendimizi gerçekten doğanın içinde bulmamız çok takdire şayan. Dolayısıyla bu oyunda kendimizi gerçekten rahat bir ortamda bulabiliriz.
 
 
Oyunda yeni ve üst düzey bir teknoloji ve görsellik bizleri bekliyor olacak. Oyunda üst düzey bir golf oynanışı elde etmek için çeşitli özel vuruşlar yapabileceğiz ve bu özel pennies ile vurma hissini, sopamızı salladığımızdaki kuvveti ve daha fazlasını hissedebileceğiz. oyun. Bu şekil dokunuşları yapmak aslında keyifli bir deneyimin habercisidir. Aslında genel olarak oyun dünyasında büyük çaplı bir golf oyunu yok. Umarız deneyimleyebileceğimiz ve oynayabileceğimiz en iyi golf oyunu olur.
Özel alanlar ve açık alanların yer aldığı bu yapımda kendimizi farklı turnuvaların içinde bulabilir ve bu turnuvalarda farklı golfçülerle uğraşabiliriz. Oyunda yine farklı şampiyonluklar ve maçlar var. Bu maçlara girerek golfçülerin karşısına çıkıp en iyi vuruşu yapmaya hazırlanabiliriz. Doğal olarak oyunda bir vuruş gerçekleştirmek için çeşitli hareketler ve saldırılar yapmak gerekiyor ve oyunda ustalaşmak için biraz zaman ayırmamız gerekiyor. Oyunda elbette golf severler için üst düzey bir oyun deneyimi benimsenmiş ve buna göre çeşitli atılımlar ve planlar kurabiliyoruz.
 
 
Üst düzey bir golf deneyiminin sunulacağı bu yapımda dikkatimizi çekebilecek farklı dinamikler ve top davranışları bulunuyor. Bu davranışlarla birlikte yapacağımız her sıçrayışa göre topun seyri değişir ve ne kadar sert vurursak vuralım top o şiddete göre kendini hatasız ileri atabilir. Bu nedenle oyunda gerçekçi bir sistem benimsenmiş ve en incelikli davranışın bile topun yönünü ve tarafını etkileyebildiğini söyleyebilirim.
Dikkatimizi çeken unsurlardan biri de oyunun doğal olarak gerçekçi bir golf hissine ve gerçekçi bir vuruş dinamiğine sahip olmasıdır. Bu spor ve simülasyon oyunlarında biz oyuncular için gerçekçilik her zaman ön planda olmalıdır. Dolayısıyla bu sistemin benimsenmesi zaten oyuncuların ilgisini çekiyor ve aslında yukarıda da belirttiğim gibi uzun süredir gerçekçi bir golf deneyimi yaşamamıştık. Artık bu oyunla beraber golfü deneyimleyebileceğiz ve bu bahiste kendimizi frenleyebileceğiz.
 
 
Farklı golf vuruşları yapabileceğimiz bu spor oyununda her vuruşta yeniden ustalaşmaya çalışacak, topu en ince ayrıntısına kadar inceleyecek, nereye vuracağımızı seçip ona göre sopamızı sallayacağız. Oyunda bu tür detayların her zaman ortaya çıkması ve tam kontrol altında bizim elimizde olması adettendir. Kontrolün bizde olduğu bu oyunda topa istediğimiz formda vurabileceğiz ve seyirciyi en uygun formda karşılamamız gerekecek.
Oyunda golf karakterini kontrol edeceğiz ve bu golf karakteri ile harika bir maceraya atılacağız. Oyunda bu karakterle birlikte kendi becerilerimizi geliştirebileceğiz ve bu becerileri geliştirirken çeşitli saldırılar yapabileceğiz. Oyunda golf becerilerimiz geliştikçe güçlenecek ve topa daha sert vurmaya başlayacağız. Bu gelişmelerle birlikte mesleğimizde zirveye tırmanmaya başlayacağız ve çabalarımızdan daha da zaferle çıkacağız.
 
 
Oyunda yeni becerilerin kilidini açabileceğimiz, bu becerilerde ustalaşabileceğimiz ve daha fazlasını yapabileceğimiz olağan bir durumdur. Bu becerilerin kilidini açarak yeni vuruş tekniklerini öğrenebileceğiz, farklı ve daha isabetli atışlar yapabileceğiz ve bu becerileri dilediğiniz gibi geliştirebileceğiz. Bu konuda oyun bize çok büyük bir özgürlük veriyor ve atışlarımızı buna göre yapabiliyoruz.
Bu golf oyununda daha güneşli ve açık hava temasını benimsemiştir. Yani gözümüzün bayram edeceği taze ve rahat bir oyun deneyimi yaşayacağız ve bulunduğumuz saha boyunca kendimizi rahat hissedebileceğiz. Geliştirici gruba göre oyunda 30 farklı golf sahası olacak. . Bu golf sahalarına giriş yaparak çeşitli maçlara katılacağız ve bu golf sahalarında ustalaşmaya başlayacağız.
Özetlemek gerekirse oyun, bizlere gerçekçi ve üst düzey bir golf deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyunda farklı becerilerimiz var ve bu becerileri geliştirip yeni becerilerin kilidini açabiliyoruz. Kilidini açtığımız becerilerle kendimizi daha da geliştirebilir ve oyunda daha da ustalaşabiliriz. Tabi bu marifetlerle daha çok maça çıkıyoruz, bir çok şampiyonlukta kendimizi üst sıralara çıkarabiliyoruz ve mesleğimizde yeterli derecelere ulaşabiliyoruz.
 
 
Oyun, 7 Nisan’da biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir, çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu da işinizi kolaylaştıracaktır.
Şu anda ön siparişe de açık olan oyun, standart sürüm 1199 TL’den, Deluxe Edition ise 1499 TL’den satışa sunuluyor. Elbette bu fiyatlar oldukça yüksek ve her oyuncunun bunu yaşamasını beklemiyoruz. Golf tutkunuysanız oyunu istek listenize ekleyip indirime girdiğinde haberdar olabilir ve indirimdeyken bu oyunu deneyimleyebilirsiniz. Ama tabii ki bütçeniz uygunsa bu oyunu direk satın alıp kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.
 
– Pis Hayvanlar | Soygun Simülatörü (4 Nisan: aksiyon macera, eşli oyun)
 
 
 
Eşli aksiyon macera oyunu Filthy Animals | Soygun Simülatörü 4 Nisan’da geliyor. Dört oyuncuya kadar takviye imkanı sunan bu yapımda renkli karakterler, renkli sahneler ve aksiyon sahneleri bulunuyor. Bu yapım ile oyunun içine dalabilir, renkli sahnelerin ortaya çıkışını deneyimleyebilir ve benzersiz bir co-op oyun deneyimi elde etmeye çalışabiliriz.
 
Çok oyunculu bir yapıya sahip olan bu oyunda birçok bölgeye ilerleyebiliyor, yeni bölgelerin kilidini açabiliyor ve hatta yeni karakterler deneyebiliyoruz. Oyunda çıktığımız bu macerada çeşitli bulmacaları çözebilir, arkadaşlarımızla bu bulmacaları çözebilir ve daha fazlasını yapabiliriz. Bulmacalar dışında oyunda farklı düşman karakterlerle karşılaşıyoruz, bu düşman karakterleri istediğimiz gibi yenip onlara karşı çıkabiliyoruz.
 
 
 
Çevrenin yok edilebildiği ve parçalanabildiği bir yapıya sahip olan bu oyunda düşmanlarla yüzleşmeye çalışırken onlardan kaçabiliyor, ortalığı birbirine katabiliyor ve arkadaşlarımızla çeşitli planlar yapabiliyoruz. Geliştirici ekibe göre oyunda 21 farklı seviye bulunuyor. Bu 21 farklı seviyede farklı zorluklar, farklı düşman tehditleri ve içerikler var. Oyundaki asıl amacımız grubumuzla birlikte bir soygun gerçekleştirmek ve bu soygunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmek – oyunun amacı bu.
 
Elbette her soygun yapımda farklı olaylarla sonuçlanabilir ve her soygundan başarılı bir şekilde ayrılmak bizim için zorlayıcı olabilir. Bu nedenle oyunda birçok olay var ve bu olaylara karşı her zaman önlem almamız şart. Oyunda yine farklı karakterler bulunuyor, bu karakterler arasından seçim yapabiliyorsunuz, her karakter farklı bir yapıya sahip ve grup arkadaşlarınız her karakteri deneyimleyebiliyor. Oyunda siz bulmacayı çözerken diğerleri düşman mutantlara karşı kendilerini savunabiliyor ve burada bir grup işi yaptığınızı anlıyorsunuz.
 
 
 
Oyunda her zaman soygunlara giriş yapabiliyoruz, bu soygun görevlerini tamamlamaya çalışıyoruz ve sonunda imalı bir üsse geçiş yapmaya başlıyoruz. Tabi oyun bir süre sonra bitiyor ve arka planda bize küçük bir hikaye anlatılıyor. Doğal olarak bu oyunları hikaye olsun diye oynamıyoruz, tamamen eğlenmek ve arkadaşlarımızla vakit geçirmek için oynayabiliyoruz. Bundan dolayı oyundaki aksiyon ve macera yapısı daha çok ön plana çıkıyor ve hikaye arka planda kalıyor. Oyunda ne kadar çok aksiyon ve eğlenceli anlar yaşarsak o kadar çok eğlenebileceğimizi söyleyebilirim.
 
Bu yapımda eşli bir sistem olduğundan bahsetmiştim. Bu ikili yapıda toplam 3 arkadaşımızı yanımıza davet edebiliyoruz ve toplamda 4 kişi olarak oyunda yer alabiliyoruz. Oyunda hem online hem de çift olarak oynayabiliyor ve diğer oyuncularla beraber bu oyunu deneyimleyebiliyoruz. Çevrimiçi oynamak istemiyorsanız, oyunun tek oyunculu modu da vardır. Bu nedenle burada her modun yer aldığını söyleyebilirim. Neyi seviyorsanız, o modu deneyebilirsiniz.
 
 
 
Oyunda içine düştüğümüz bu aksiyon-macera yapısında çeşitli soygunlar gerçekleştirebilir, düşmanlara karşı koymaya çalışabilir ve bu soygunları sona erdirmeye çalışabiliriz. Oyunda farklı varyasyonlar ve olaylarla karşılaşıyoruz, çevreyi tekrar yakıp yok edebiliyor ve ortalığı karıştırabiliyoruz. Geri döndü ve solda ve sağda patlayıcı variller, yeni düşman türleri ve daha fazlası var. Tehdit ve tehlikeleri dikkatlice ortadan kaldırmak ve soygunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmek tamamen bizim işimiz.
 
Tabi oyunda ilk olarak küçük soygunlarla başlıyoruz ve sonrasında büyük soygunlara doğru gerçek adımlar atabiliyoruz. Yani önce küçük bir mağaza ile başlayıp daha sonra bu mağaza işini büyüterek bankalara doğru ciddi bir ilerleme kaydedebiliriz ve şimdi de bankaları soymaya başlayabiliriz. O zaman gerçekten ima edilen temellere yelken açabilir ve büyük maceralara gerçek geçişi yapmaya başlayabiliriz. Her soygun deneyiminin bize yeni bir deneyim katması adettendir ve oyunda yapmamız gereken bu soygunlarla birlikte olayı anlayabilirsiniz. Oyunda ne kadar çok zaman harcarsanız o kadar çok aksilik olabilir ve buna göre kendinizi koruyabilirsiniz.
 
 
 
Oyunda tabi ki şiddetli bir aksiyon bizleri bekliyor. Kırık kapılardan parçalanan masalara, patlayan patlayıcı varillerden yere düşen karakterlere kadar pek çok eğlenceli aksiyon sekansı bizleri bekliyor. Oyunda farklı karakterlerin rollerini üstlenebiliyor ve karakterlerin güçlerinden yararlanabiliyoruz. Örneğin bir boğa olarak bu oyunda yer alabilir, tıpkı boğanın yaptığı gibi düşmanların karşısına boynuzlarıyla çıkıp onları sağa sola fırlatabiliriz. Oyundaki her karakterin farklı özellikleri var ve bu özelliklerden – becerilerden de faydalanabiliyoruz.
 
Filthy Animals’da elbette yaptığımız her plan başarılı olamıyor bu yüzden oyunun bu gidişatını tamamen kendi akışına bırakabiliyoruz. Oyunda sağdan sola roket atan düşmanlar, kapıları açmak için ihtiyaç duyduğumuz çeşitli sistemler ve sağdan sola koşan düşmanlar grubumuzun ortalığı karıştırmasına neden olabiliyor. Oyunda her zamanki gibi çevre ile etkileşim kurabileceğimiz bir mekanik ve sistem mevcut. Oyundaki farklı mekaniklerden bazıları çevrenin yıkılabilmesi ve sağda ve solda bir şeylere takılıp yere düşmemiz. Bundan dolayı eğlenceli ve aksiyon dolu bir yapının karşımıza çıkacağını söyleyebilirim.
 
 
 
Oyunda yeniden kullanabileceğiniz çeşitli silahlar ve beceriler var. Bu silahlar ile farklı etkinliklere girip düşmanları daha kolay yenebiliyoruz. Örneğin sağdan ve soldan topladığımız bir sopayı veya bir nesneyi alıp düşmanlara fırlatabiliriz. Oyunda yeniden kullanabileceğimiz çeşitli araçlar ve nesneler var. Duruma göre bu alet ve nesneleri kullanabilir ve kendimizi savunabiliriz.
 
Tabi ki yer aldığımız bu aksiyon macerada gerçek mekanda doğru aracı kullanmamız gerekiyor. Çünkü her soygunun gereksinimleri farklı olabilir. Oyunda bu gereksinimlere ve gereksinimlere çok önem vermeliyiz. Bu nedenle aracı ona göre seçmemiz ve asıl süreci doğru bir şekilde yürütmemiz gerekiyor.
 
 
 
Eğlenceli bir yapıya sahip olan bu oyuna bir şans verebilir, arkadaşlarınızla bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyunda tek bir oyuncuyla, yakın arkadaşlarınızla ve hatta diğer oyuncularla oynayabilir ve bu soygunlarda yer alabilirsiniz. Oyun 4 Nisan’da biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu nedenle Steam sayfası şu anda açık durumda ve isterseniz oyunu Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve oyundan çıkarken bildirim alabilirsiniz.
 
Öte yandan oyunun rastgele bir demo versiyonu bulunmuyor. deneme fırsatımız olmadı. Öte yandan oyunun Türkiye’deki fiyatı belli değil ama oyunun fiyatının çok yüksek olacağını da iddia etmiyorum. Bu nedenle cüzi bir fiyata oyuna rastlayıp hızlı ve keyifli bir şekilde oyunu deneyimleyebiliyoruz.
 
– Ravenswatch (6 Nisan: aksiyon, roguelike, macera)
 
 
Passtech Games tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanan aksiyon, roguelike, macera oyunu Ravenswatch, 6 Nisan’da çıkmayı bekliyor. Oyunda farklı düşmanlar karşımıza çıkıyor ve bu düşmanları yenmek tamamen bizim işimiz. Diğer oyunlarda olduğu gibi oyunda da yok olmanın eşiğinde olan bir dünya var ve biz burada işgali durdurmaya ve aynı zamanda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
Çekici sanat tarzı ve grafiklerin yanı sıra ilginç karakterlerin de yer alacağı bu oyunda büyük bir savaşın eşiğindeyiz. Üstten görüş kamerasına sahip olan ve rogue benzeri aksiyon unsurlarını bir araya getiren bu oyunda dört oyuncuya kadar destek veriliyor. Bu tarz yapımları arkadaşlarla birlikte oynamak çok daha eğlenceli ve keyifli olabiliyor. Bu sebeple bu ipucunu arkadaşınızla online olarak oynamanızı tavsiye ederim.
 
 
Oyunda farklı şekillerde etkileşim kurabileceğimiz farklı düşman türleri ve karakterler var. Her düşman karakterinin kendine özgü becerileri ve yetenekleri vardır. Bu yetenekler karşısında çeşitli saldırılar yapabilir ve bunlara karşı savunma yapabiliriz. Oyunda çıktığımız bu büyük macerada farklı bölgelere taşınıyor ve bu bölgelerin tehlikelerini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Oyunda bir yandan çevreyi keşfederken diğer yandan da çeşitli tehlikelerle uğraşıyoruz.
Arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz bu oyunda alışılagelmiş düşmanların yanı sıra işveren savaşları da bulunuyor. İşveren savaşları, sıradan düşmanlara karşı güçleniyor ve sertleşiyor. Bu nedenle işveren savaşlarında onu yenmek ve hayatta kalmak için arkadaşlarımızla birlikte ona karşı atılımlar yapmak daha uygun olabilir. İşverene karşı çeşitli stratejiler geliştirilebilir ve daha fazlasını yapabiliriz. Oyunda bir bossu yenmek için sağdan bir arkadaş soldan bir arkadaşı kapabiliyoruz ve oyun içinde bu prosedürel stratejileri geliştirebiliyoruz. Düşmanların karşısına çıkmaya çalıştığımız bu oyunda pek çok aksiyon seti bizleri bekliyor.
 
 
Tek başımıza ya da arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz oyunda kendimizle ilgili farklı beceriler bulunuyor ve dilersek bu becerileri geliştirebiliyoruz. Oyunda farklı becerilerin kilidini açabilir ve onların gelişimine katkıda bulunabiliriz. Oyunda ne kadar yaratıcı olabilirsek, o kadar güçlü olabiliriz ve o kadar çok düşmanla karşılaşabiliriz. Oyunda beceriler çok önemli çünkü tamamen aksiyon odaklı bir yapı bizlere sunulduğu için sürekli becerilerimizi kullanıp gelen düşman ordularını rahatlatmaya çalışıyoruz. Oyun tamamen bununla ilgili.
Çeşitli oyun öğeleri içeren bu oyunun son bölümüne yani son bölümüne ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Oyun farklı bölümlerde ilerliyor ve bu bölümleri temizlemek tamamen bizim elimizde. Bu nedenle kendimizi her zaman bir aksiyonun içinde bulabiliriz ve her aksiyonda farklı düşman kümelerini ortadan kaldırmaya çalışırız.
 
 
Oyunda macera ve aksiyonun yanı sıra arka planda bizlere bir hikaye anlatılıyor. Bu mesel kapsamında yine çeşitli masal parçalarını çevremizdeki insanlar aracılığıyla dinleyebilir veya etkileşimde bulunduğumuz karakterler aracılığıyla bize anlatıldığını görebiliriz.
Oyunda farklı şekillerde etkileşim kurabileceğimiz karakterler ve ilginç bir grafik sanatı tarzı var. Bu sanat tarzı daha çok çizgi benzeri bir yapıda karşımıza çıkıyor. Bu yöntem beni gerçekten ilgilendiren sanatlardan biridir. Bundan dolayı bu tarz oyunları oynamayı ve bu oyunlarda eğlenmeyi çok seviyorum.
Karanlık hikayelerin yer aldığı bu oyunda kadim efsanelerden ilham alan çeşitli hikayeler bulunuyor. Bu hikayelerin karanlık bir atmosferde ortaya çıkması adettendir ve biz de hikayeyi bu karanlık alanda ilerletmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki oyunda karşımıza karanlık bir yapı çıkıyor ve düşmanlar karanlık bir yapıda karşımıza çıkıyor. Bu görüntülerle yola çıkıp düşman ordularını temizlemeye devam ediyoruz.
 
 
Oyunda daha hikaye başlamadan istediğimiz karakteri seçebiliyor ve bu karakterler ile yola çıkabiliyoruz. Oyunda farklı karakterler var ve bu karakterlerin her birinin kendine has özellikleri ve zekası var. Dilersek bu oyunu tekrar tekrar oynayarak bu karakterlere sahip olabilir ve deneyimleyebiliriz. Oyun bize prosedürel bir yapı sunduğundan, oyunu her zaman deneyimleyebilir ve tekrar tekrar bu mesele dalabiliriz.
Oyunda prosedürel bir yapı var. Bu yapı, rastgele oluşturulmuş haritalarla ortaya çıkar. Eğer bu yapı bir oyunda varsa tekrar oynanabilirlik açısından çok mümkün diyebilirim ama doğal olarak her oyunda böyle olmuyor. Her oyun bu mekaniği gerçek bir biçimde sunamaz, ancak bu üreticilerin çoğu bu yapıyı benimsemiştir ve yüksek oranda tekrar oynanabilir. Bu biçimsel mekanik, oyuna her giriş yaptığınızda bize farklı haritalar ve farklı keşif öğeleri getiriyor ve her oyundan farklı bir deneyim almaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bu oyunda her başlangıçta ve her oyuncunun farklı bir deneyim yaşayabildiğini söyleyebilirim.
 
 
Oyunda bize belli büyüklükte bir harita veriliyor ve bu haritayı keşfetmeye başlıyoruz. Bu haritada farklı kısımlar ve bölgeler var. Bu bölgeleri keşfederek yeni düşman tipleri ile karşılaşabiliyoruz ve karanlık hikaye kısmında ilerlemeye çalışıyoruz. Oyunda farklı düşman türleri ve farklı karakterler var. Bu tür düşmanları yenmek tamamen bizim işimiz. Oyun temelde bundan ibaret: Hemen aksiyona atlıyoruz, karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırıyoruz ve sahip olduğumuz yetenekleri düşmanlara karşı kullanmaya çalışıyoruz.
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor. Bu karanlık atmosferde lanetli yaratıklar, düşmanlar ve dahası var. Bunların üstesinden gelmek için elbette kendi yeteneklerimize ve grup arkadaşlarımıza güvenebiliriz. Oyunda çizgi film tarzı bir yapı benimsenmiş ve bu karanlık yapı çizgi film tarzı ile harmanlanmıştır. Oyunda seçebileceğiniz farklı karakterler var. Bu karakterlerin sınıfları da birbirinden farklıdır.
 
 
Oyunda saha baskınlarından bire bir saldırılara kadar pek çok farklı saldırı türü bulunuyor. Oyunda kullandığımız her karakterin farklı özellikleri bulunuyor. Örneğin bir karakterle etrafa buz atıp düşmanları dondurabiliyoruz, başka bir karakterle ise alan hasarı vererek düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Bu nedenle her karakterin farklı özellikleri ve farklı becerileri bulunuyor. Bu hünerleri kullanmak tamamen bizim işimiz. Bu oyunu istesek de istediğimiz stratejide bitirmeye çalışarak karşımıza çıkan düşmanları ve düşman kümelerini yenmeye çalışıyoruz.
Bu tür üstten görünüm aksiyon rogue benzeri oyunları seviyorsanız, bu makaleye göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun Steam sayfası şu anda açık. Dilerseniz oyunu Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Birçok rapor, oyunun 6 Nisan’da çıkacağını belirtiyor ancak Steam’de Coming Soon dönemi var. Ancak bu oyunun 6 Nisan’da çıkmasını bekliyoruz. Bu sebeple nisan ayında çıkması muhtemel oyunların arasına bu oyunu da ekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler